Odricanje od odgovornosti

Sadržaj web strane lekzarak.com je napravljen prevashodno za potrebe informisanja. lekzarak.com ni na koji način ne tvrdi da je sadržaj na sajtu tačan, ispravan ili autentičan. Nijedan autor, saradnik, pokrovitelj, administrator ili bilo koja osoba povezana sa lekzarak.com ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netačne informacije ili za štetu koju ste vi prouzrokovali korišćenjem sadržaja ili pozivanja na određenu informaciju sa sajta.

Sve informacije na ovoj veb stranici obezbeđene su na bazi da sva lica koja pristupe sajtu preuzmu odgovornost za procenu relevantnosti i tačnosti njenog sadržaja.

Informacije sadržane na web stranici se ne mogu prikazati drugačije sem u “full screen” formatu. Ne postoji mogućnost odgovornosti za bilo kakve informacije ili usluge koje se mogu pojaviti u nekom drugom formatu. Takođe se ne preuzima odgovornost za bilo koje informacije ili usluge koje se pojavljuju na bilo kom sajtu koji je povezan sa ovom sajtom. Neke stranice sajta sadrže linkove ka drugim sajtovima (eksterni linkovi).

Web stranica www.lekzarak.com ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila treća lica, a koja su vezana linkom sa ovim sajtom ili je inkorporiran kao referenca. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan web sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da lekzarak.com na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih web sajtova ili strana. Kao eksterno linkovan, ova veb stranica ne daje odobrenje za bilo koji proizvod i/ili usluge koje se reklamiraju na povezanim veb stranicama.

Informacije na ovom web stranici mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštavanja.

Politika privatnosti

Web strana lekzarak.com obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja ove web stranice.

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Web sajt lekzarak.com možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudimo (Pitanje, Komentar, Upit), nužno je da nam ostavite adresu elektronske pošte, kako bismo bili u mogućnosti da Vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev.

Podaci korisnika koji se prikupljaju putem Google Analytics-a prilikom korišćenja ovog sajta i putem formi koje korisnici svojevoljno popunjavaju (Kontakt forma) ovde su sigurni.

Google Analytics prikuplja podatke o broju korisnika koji su pristupili ovom sajtu, njihovoj lokaciji, tipu uređaja (desktop, mobilni ili tablet), operativnom sistemu uređaja (npr. Windows, Android, iOS itd.) i ponašanje korisnika na sajtu (npr. koliko vremena su se zadržali čitajući neku od mojih priča). Ovaj alat ne pokazuje identitet pojedinačnih osoba, niti postoji pristup podacima o pojedinačnim korisnicima. Podaci koje ovaj Google-ov alat prikuplja su uopšteni i meni pokazuju ponašanje korisnika koje koristim za svrhe unapređenja korisničkog iskustva.

Putem kontakt forme prikupljaju se samo email adrese koje kasnije koristim kako bih korisnicima odgovorio na poruke upućene putem kontakt forme.

Podaci (email adrese) prikupljeni prijavom za newsletter (putem Mailer Lite-a) služiće da mogu da vam pošaljem Newsletter sa novom pričom na blogu ili eventualnim novostima u vezi sajta koje želim da podelim sa Vama.

Korišćenjem ovog sajta automatski ste saglasni sa odricanjem od odgovornosti i politikom privatnosti, koji su ovde navedeni.